PELLORO 1020/HQ/C/9" Krejčovské nůžky s mikrozoubky, 23,5 cm, střih 10,5 cm
Kód: 1020153235Související produkty
Legenda mezi českými zavíracími noži, kterou každý zná už od dětství. Pořiďte tuto klasiku také svému synovi a naučte ho práci s nožem.
Detailní popis produktu
PELLORO 1020/HQ/C/9"Krejčovské nůžky s mikrozoubky |
Vynikající krejčovské nůžky pro stříhání kůže, bavlny, jersey a džínů, stejně jako aramidových, uhlíkových i skelných tkanin a textilií.
Využití
Celková délka: 9" / 23,5 cm
Délka střihu: 4" / 10,5 cm
Hmotnost: 285 g
Údržba
Tip
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nůžky |
---|---|
Záruka: | 5 let |
Hmotnost: | 0.3 kg |
Položka byla vyprodána… |
Jsou vhodné pro stříhání a tvarování technických tkanin - skelných a uhlíkových vláken i mokrých laminátů.
Díky jemným a zúženým zakřiveným čepelím jsou ideální pro řezání skelných a uhlíkových vláken, jakož i mokrých laminátů.
Nůžky jsou zvláště vhodné pro stříhání rohů, hran a okrajů aramidů, Dyneema, uhlíkových vláken a skelných vláken.
Nůžky jsou zvláště vhodné pro řezání uhlíkových vláken, sklolaminátu a mokrých materiálů.
Nůžky jsou zvláště vhodné pro stříhání aramidu, dyneema, uhlíkových vláken a sklolaminátu.
Vynikající krejčovské nůžky pro stříhání kůže, bavlny, jersey a džínů, stejně jako aramidových, uhlíkových i skelných tkanin a textilií.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Ne všechny nůžky jsou stejné – zvláště pokud jde o nůžky pro profesionály! Jako renomovaný výrobce vysoce kvalitních stříhacích řešení pro průmysl, obchod a živnost Robuso po více než 100 letech zkušeností přesně ví, co je pro který materiál a oblast použití důležité – a nabízí vám přesně ty nůžky nebo stříhací stroj, který potřebujete. Nůžky pro výrobu forem - pro řezání Aramidu, Zylon, Dyneema, Kevlaru, uhlíku atd. - nebo řezné nástroje na kůži, podlahové krytiny, automobilové textilie a těžké dekorační látky: U ROBUSO stěží existuje řešení pro řezání, které neexistuje. |